Autohopper

Sinds februari 2019 is Autobedrijf van der Windt de samenwerking met Autohopper aangegaan, dit om klanten van een andere soort dienst te voorzien, namelijk auto verhuur. Deze toegevoegde dienst van Autobedrijf van der Windt geeft klanten de mogelijkheid om bijvoorbeeld een 20m3 bakwagen met laadklep te huren, ideaal voor bijvoorbeeld verhuizen.

Lees verder

Autosociaal uit de lucht

Zo nu en dan krijgen wij nog de vraag of de Autosociaal app nog actief is en deze verwarring willen wij voorkomen. Sinds januari 2019 zijn wij geen partner meer van Autosociaal en dus is de app ook niet werkend meer. Het bood voor ons te weinig meerwaarde om hiermee door te gaan. Mocht u dus een afspraak willen maken via de app dan komt dit niet meer bij ons terecht. Via onze contact pagina kunt u een afspraak maken, maar bellen vinden wij uiteraard gezelliger.

Lees verder

"Wat moet ik tanken?"

Vanaf dinsdag zijn pompstations met twee of meer tankinstallaties voor benzine wettelijk verplicht de zogeheten E10-benzine te verkopen in plaats van gewone benzine waar 5 procent ethanol bijgemengd is. Niet alle voertuigen zijn daar even geschikt voor.

Lees verder

Vragen of een afspraak maken?

Autobedrijf van der Windt staat altijd voor u klaar, dus twijfel niet om contact op te nemen voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Via het bel-mij-terug systeem wordt u zo snel mogelijk door een van onze specialisten terug gebeld.