wij zijn

Gespecialiseerd in

meer informatie over

apk en onderhoud

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is verplichte keuring voor uw auto en hierbij worden alle essentiële technische punten van de auto gecontroleerd. . Dit om de veiligheid in het verkeer te bevorderen en de milieubelasting zo laag mogelijk te houden. Kortom, uw auto dient aan een serie vastgestelde wettelijke criteria te voldoen. 

Onderhoud kan door ons bij alle merken en type auto’s worden uitgevoerd. Uw auto wordt op alle belangrijke punten gecontroleerd. Ook worden de vloeistoffen bijgevuld en verschillende filters worden (indien nodig) vervangen. Alle techniek heeft onderhoud nodig, zeker als er veel bewegende delen in het spel zijn, zoals bij uw auto.  Periodiek onderhoud is essentieel voor de levensduur en veiligheid.

Maak een afspraak

meer informatie over

diagnose

Het stellen van een storingsdiagnose gaat verder dan alleen het uitlezen van een auto. Onze gecertificeerde specialist licht uw auto met specialistisch meet- en testapparatuur door op mogelijke defecten. Deze metingen vinden plaats in de werkplaats, maar kunnen indien nodig ook rijdend worden uitgevoerd. 

Als we een oplossing hebben gevonden zullen we contact met u opnemen en overleggen welke vervolgstappen we zullen nemen. Uiteraard zullen we altijd eerst toestemming vragen voor we de reparatie uitvoeren.

Maak een afspraak

meer informatie over

schadeherstel

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Maar u wilt vaak niet met de schade rond blijven rijden. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing en ontzorgen u waar mogelijk! 

Indien uw auto een lichte kleine deuk heeft, is het mogelijk dat de deuk hersteld kan worden zonder de delen opnieuw te moeten spuiten. Indien de schade groter is vraagt de verzekering om een calculatie. Wij kunnen voor u een calculatie op laten stellen die u door kunt geven aan de verzekering. Ook het maken van een bezoek van de expert bij ons in de werkplaats is mogelijk. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven. 

Maak een afspraak

meer informatie over

banden

Banden zijn er in vele soorten en maten. Wij geven u graag advies over welke band het beste bij uw auto en uw rijgedrag past. Rijdt u veel kilometers, dan is het verstandig om toch voor een A-merk band te kiezen. Rijdt u minder kilometers dan zijn er andere alternatieven voorhanden.
Alle banden moeten in ieder geval altijd voorzien zijn van voldoende profiel (wettelijk minimaal 1.6 mm, maar wij adviseren voor de veiligheid 2.5 mm) en voldoende bandenspanning.

Maak een afspraak

meer informatie over

ruitreparatie

We hebben het allemaal wel eens gehad: een sterretje in de voorruit. Kleine sterretjes kunnen flinke barsten worden, met als gevolg dat u de hele voorruit moet laten vervangen met alle kosten van dien. Om dit te voorkomen, kunt u het sterretje het beste zo snel mogelijk laten repareren. 

Toch kan het ook zo zijn dat de ruit in zijn geheel gescheurd is en de complete ruit vervangen moet worden. Meestal is dit gedekt door de verzekering en kunnen wij ook dit voor u regelen, zodat u er geen omkijken maar naar heeft en de ruit weer vakkundig gerepareerd wordt.

Maak een afspraak

meer informatie over

airco service

Jaarlijks groeit het aantal auto's met airco nog steeds. Intussen is het grootste deel van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. 

Zonder onderhoud van uw aircosysteem zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. Een airco is niet onderhoudsvrij, het systeem verliest altijd koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, ook voor smering van de airco. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestatie in de warme maanden, kan schade aan het systeem ontstaan, waardoor de werking wordt beperkt of zelfs wegvalt.

Wij onderhouden graag vakkundig uw aircosysteem en zijn we in de werkplaats daarom ook voorzien van de juiste apparatuur.

Maak een afspraak

Vragen of een afspraak maken?

Autobedrijf EDA de Heus - van der Windt staat altijd voor u klaar, dus twijfel niet om contact op te nemen voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Via het bel-mij-terug systeem wordt u zo snel mogelijk door een van onze specialisten terug gebeld.